בת שנה וחצי מסרבת לישון

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים

19/12/2017 | 15:12 | מאת: לירון

אובדת עיצות, בתי בח שנה וחצי החלה בתקופה האחרונה לסרב לישון אני שנה אותה באותה שעה קבועה במיטה והיא שעות מנדנדת ולא נרדמת . עושה הכל להתיש ושמנסים להעמיד לה גבולות היא צוחקת בקול רם. כך גם בגן למרות עייפותה מושכת זמן ולא ישנה .ובנוסף כל פעם שעושים לה גבולות היא צוחקת בסוף מרוב עייפות אני אומרת בנחישות די !!! והיא נרדמת בבקשה מה אעשה?

שלום לירון, כדי שאוכל לסייע אצטרך פרטים נוספים על שעות שינה ועירות, כמות השינה, פעילויות בזמן עירות, כמות זמן האיכות שמבלה עם ההורים וכיוב'. ירדן פרידון ברשף פסיכולוגיה קלינית וייעוץ ילדים מתבגרים ומבוגרים 0523873044

מנהל פורום פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים