פסיכולוג לילד מחונן האם דרך הקופה?

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים

10/11/2017 | 22:05 | מאת: נעמה

שלום, בני בן חמש בעל פערים משמעותיים בין הקוגניציה לתחום הרגשי וככל הנראה עונה על ההגדרה של ילד מחונן. פסיכולוגית ילדים שראתה אותו המליצה על טיפול עקב הפערים. האם אפשר לקבל טיפול כזה דרך הקופה? תודה

שלו נעמה, הטיפול לו את זקוקה נקרא טיפול רגשי( ניתן ע"י פסיכולוג קליני, מטפל באמנות או עובד סוציאלי קליני) והוא בהחלט טיפול המסובסד ע"י קופות החולים. בברכה, ירדן פרידון ברשף פסיכולוגיה קלינית וייעוץ ילדים מתבגרים ומבוגרים 0523873044

מנהל פורום פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים