בתי מתגוררת בניו יורק נכדתי בת שנה וחצי

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים

23/10/2017 | 23:54 | מאת: שאלה עבור בתי

בתי מתגוררת בניין יורק מטעם העבודה לתקופה קצרה. נכדתי בת שנה וחצי. בתי שואלת לגבי הנכדה היא מוקפת בילדים של חברים אך הם לא בגילה ממש. עד כמה משמעותי בגיל הזה להתרועע עם תינוקים בטווח גילה? היא נהנת מאוד מחברת ילדים גדולים יותר גיל 3-5 היא מדברת ומשחקת יפה

שלום, לא מאוד משמעותי. בגיל הזה פעוטות משחקים עם מבוגרים מהם, בעוד עם ילדים אחרים המשחק הוא בעיקר משחק אישי שמתקיים אחד לצד השני. כל עוד היא מוקפת בחברה, וניכר שהיא נהנית, אז אין כל בעיה. בברכה, ירדן פרידון ברשף פסיכולוגיה קלינית וייעוץ ילדים ומבוגרים 0523873044

מנהל פורום פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים