ליווי ילדים במהלך הגירושים

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים

18/10/2017 | 14:12 | מאת: אב מודאג

שלום לך אשתי ואני החלטנו להתגרש לפני כחודש סיפרנו על כך לפני כשבוע לשתי בנותינו בנות ה 7 ו ה10 הקטנה איכשהו הפנימה את זה אולי בגלל שהיא פחות מבינה או בגלל שהיא יותר מופנמת . הגדולה לקחה את זה יותר קשה, אנחנו מדברים איתן המון על זה, על כך שאני יאלץ לעזוב בקרוב. אני מנסה לשתף אותן בתהליך של המעבר . עדיין קשה לי עם זה שהן סובלות וכואבות את הפרידה. אשמח לעזרה או יעוץ בנושא. בברכה ותודה מראש

שלום, זה נשמע שאתה בסה"כ בכיוון הנכון- משוחח איתן, משתף אותן, שומר אותן במחשבותייך ובינך לבינך מנסה כל הזמן לחשוב על מה עשוי לעזור להן. באמת חשוב לאפשר להן לשאול כל שאלה, לשתף בכל רגש, ולדעת שלפעמים זה נכון ומתאים לספק תשובות בהירות, ולפעמים זה בסדר גם רק להקשיב. כמו כן, מרגע ההודעה על הפרידה, לא הייתי מתמהמהת יותר מידי לפני העזיבה. הישארות ממושכת שלך, כעת כשכבר סיפרתם להן על התכניות שלכם, עלולה להיות מבלבלת מידי. אתה מוזמן להתייעץ באופן יותר ספציפי אם תעלינה לך תהיות או התלבטויות נוספות לאורך הדרך. כל טוב, ירדן פרידון ברשף פסיכולוגיה קלינית וייעוץ ילדים ומבוגרים 0523873044

22/10/2017 | 18:02 | מאת: אני

תודה רבה לך. שבוע טוב

מנהל פורום פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים