ילדה בת 3 לא רוצה לצבוע

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים

11/10/2017 | 19:31 | מאת: אנה

היי , הילדה שלי בת 3 , השנה נכנסה לטרום חובה והגננת אומרת שהילדה לא רוצה לצבוע או לצייר .. כל דבר שהיא שמה לה על השולחן היא לא רוצה לעשות , עושה אבל לא בהתלהבות , לוקח לה זמן , ותמיד רוצה לשחק רק במשחקים . בבית היא כבר תקופה לא רוצה לצבוע, אף פעם לא ממשיכה לצבוע את הציור שהתחילה .. חשוב לציין שהיא מחזיקה את הצבעים בצורה יפה ובמידה ואני מבטיחה לה שתקבל משהו אחרי הצביעה היא צובדת ממש פה ! (אפילו ההבטחות לא תמיד עובדות) מה לעשות ?

שלום אנה, שאלה. מדוע זה כ"כ חשוב שתצייר ותצבע אם אינה מעונינת בכך? אולי אני מפספסת משהו.. ירדן

מנהל פורום פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים