היי, מקובלת חברתית בת 17 אבל בלי קשרים אמיתיים

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים

18/09/2017 | 01:19 | מאת: ליהיא

היי שאלה לגביי, אני כן מקובלת בחברה. כי יש לי כוח ביטחון ואופי. אבל הקשרים שלי לא אמיתיים. קשרים בגלל שאני חזקה... בחופשה ובחגים לא מחפשים אותי...אבל כן נדבקים ומתקרצצים אלי בתיכון כל יום. אני סובלת ועצובה כשאני לבד, כי אין לי קשר אמיתי של אהבה..נמשכת למי שלא רוצה הלכתי ליועצת, היא אומרת שאני סובלת מהפרעה בויסות הרגשי...אני יכולה להיתקף בזעם בגלל משהו שלאחר מכן נראה שולי. לא מצליחה לשלוט ברגשות. דרמה קווין מוקפת בחברים בהפסקה כולם סביבי כי הם נהנים מהדרמות שלי ..אבל לא באמת. בקיצור אני בבעיה. אני רוצה קשרים אמיתיים סוף כל סוף מה לעשות?

שלום ליהיא, הרצון שלך בריא, המודעות שלך מרשימה, ועכשיו צריך לפעול כדי לאחד את כל החלקים ולחתור לחיים יותר רגועים, מספקים ואותנטיים. הדרך הכי טובה שאני מכירה לשם היא דרך שיחות עם פסיכולוג/ית קליני או מטפל רגשי אחר המתמחה בטיפול במתבגרים. שם תוכלי לבחון היטב ומקרוב מה היה עד כה, מה לא הייתי רוצה שימשיך להתקיים , איך את תורמת להיווצרות הקיים וגם מה ואיך כדאי לנהוג כדי לייצר משהו אחר. כל זה בתמצית רבה, אני מאמינה שיכולים לקרות עוד הרבה דברים חיוביים במפגש כזה, אבל אם להתייחס למה שאת מבקשת בשאלה, אז מפגש טיפולי בהחלט יכול להיות מקום שיוכל לסייע לך בין היתר לקדם מטרות שאת רוצה לשים לעצמך. בהצלחה, ירדן פרידון ברשף פסיכולוגיה קלינית וייעוץ ילדים ומבוגרים 052387304

מנהל פורום פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים