מחלת ירח - סהרוריות ילד בן 15

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים

04/09/2017 | 08:38 | מאת: אביטל

שלום רב, הבן שלי בן 15 מגיל קטן מתעורר מידי פעם בלילה מדבר, מתהלך, עושה דברים מתוך שינה. כרגע יש לו מהבית ספר טיול למספר ימים והוא מפחד ללכת שלא יתעורר מתוך שינה. מה ניתן לעשות על מנת לוודא שהוא לא יתעורר במהלך הלילה? תודה.

שלום אביטל, אם את רוצה לטפל בבעיה מהשורש, אני מציעה שתיגשי איתו למעבדת שינה. בנתיים כמה רעיונות איך להתמודד עם המצב כרגע. כדאי לדאוג שיישן באותו החדר עם חברים שיודעים על המצב שלו ויוכלו לסייע לו לחזור למיטתו בעת הצורך.לוודא שיש דרך לנעול את החדר בו מיועד לישון. את יכולה להצטרף לטיול כהורה מלווה אם הדבר ינסוך בו יותר ביטחון וכיוב'. בברכה, ירדן פרידון ברשף פסיכולוגיה קלינית וייעוץ ילדים ומבוגרים 0523873044

מנהל פורום פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים