מציאת התמחות בפסיכולוגיה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים

17/08/2017 | 12:42 | מאת: אביגיל

שלום לכולם , אני שוקלת ללמוד פסיכולוגיה ויש לי כמה שאלות בנוגע לשכר משך ההתמחות ומבה עוסקים בהתמחות. אשמח להתייעצות בפרטי עם מי שמחפש התמחות או התחיל , מחפש עבודה או התחיל וגם עם כאלה שכבר שנים בתחום . תודה ויום מקסים !

שלום, אינני בטוחה שאת במקום הנכון.. נסי להעזר באתר שנקרא "פסיכולוגיה עברית" בפורומים הפתוחים שם. אני בטוחה ששוטטות קצרה באתר תסייע לך ותמקם אותך נכון. בהצלחה! ירדן פרידון ברשף פסיכולוגיה קלינית וייעוץ ילדים ומבוגרים 0523873044

מנהל פורום פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים