שינה מחוץ לבית......

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים

13/08/2017 | 22:30 | מאת: גלי

שלום יש לי ילד בן חמש ותשעה חודשים, כשהיה בגיל שלוש וחצי נעלמתי מחייו לתקופה של 3 חודשים בשל מצב בריאותי, (הוא ראה אותי שלוש פעמים בשבוע ודיבר אתי בטלפון כל יום), לאחרונה כשבני הדודים מזמינים אותו לישון אצלם הוא נרתע ומתחיל לבכות שהוא רוצה את אמא, או כשהוא נשאר עם דוד/דודה ואמא הולכת לאנשהו הוא מתחיל לבכות, האם יכול להיות קשר בין אז להיום? בתודה מראש גלי

הי גלי, האם יכול להיות קשר את שואלת, ייתכן...מי יכול לומר בוודאות, אף אחד, אבל מה שבטוח הוא שכמעט כל מה שאנו חווים בחיים האלה, בוודאי אם החוויות הן משמעותיות, משפיע עלינו ומותיר עלינו את רושמו בצורה זו או אחרת. אם תרצי להמשיך ולהתייעץ בנושא, כיתבי לי שוב. בברכה, ירדן פרידון ברשף פסיכולוגיה קלינית וייעוץ 0523873044

מנהל פורום פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים