המלצה על פסיכולוגית ילדים באזור רמת גן - גבעתיים

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים

09/08/2017 | 21:03 | מאת: נועם

ביתי בת 8 סובלת מקושי של ויסות רגשי ויכולת דחיית סיפוקים ברמה נמוכה מאוד , ילדה מאוד מאוד רגישה לסיטואציות חברתיות שלא מאפשרות לה "לזרום". נוטה להתקפי זעם ואגרסיות ללא שליטה. הקושי הזה מביא אותה לבעיות חברתיות בבית הספר. הייתי מבקש המלצה על פסיכולוגית ( אישה ) ילדים באזור רמת גן - גבעתיים שתוכל לעזור לה לפתור את הבעיה.

מפנה שאלתך לגולשים. בהצלחה, ירדן פרידון ברשף פסיכולוגיה קלינית וייעוץ 0523873044

12/08/2017 | 10:37 | מאת: מיכל

אני חושבת שמנהלת הפורום מקבלת ברמת גן. מומלצת!

מנהל פורום פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים