עושה דווקא כמעט בת שנתיים

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים

31/07/2017 | 02:44 | מאת: sa

בתי בת שנה ועשרה חודשים כשאני אומרת לה לא או אסור. היא ..עושה דווקא ומחייכת שאלתי מה ניתן לעשות <? היא דווקא עושה מה שאני אומרת לה שאסור.. אשמח להמלצה

שלום, ביתך נמצאת כרגע בשלב התפתחותי של יצירת נפרדות ובדיקת גבולות. את מצידך נדרשת להיות ברורה ועקבית, לא לוותר לה אבל גם לא לכעוס עליה. כאשר היא מתעצבנת ומוחה על הגבולות שאת מציבה, אפשרי את המחאה, ואפילו נחמי אותה - אבל כאמור אל תוותרי לה. זה ריקוד בין הטיפות..אף אחד לא אמר שלהיות הורה זה קל..(: כל טוב, ירדן פרידון ברשף פסיכולוגיה קלינית וייעוץ 0523873044

מנהל פורום פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים