תינוק במשפחתון במרחב קטן..

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים

24/07/2017 | 01:40 | מאת: תמר

היי מעוניינת להכניס את בני האהוב בן שנה וחודשיים למשפחתון עליו קיבלתי המלצות . הבעיה היא שהמחיר מוזל מפני שהמשפחתון שלה בדירה לא גדולה..אין מרחב גדול למשחקים. יש מרחב בינוני עם צעצועים. האם זה יכול להזיק לתינוק לשהות במרחב כזה עד 16:30 9 שעות ברציפות? חוץ מזה אני מרוצה מאוד מהמטפלות זה קטן עם יחס חם

24/07/2017 | 01:42 | מאת: תמר

הוספה לשאלה. במשפחתון יש רק 3 תינוקות הגננת ומטפלת חמה כדאי?

הי תמר, אלו הם החיים לא? מתפשרים במטרה לעשות את הבחירה הכי מתאימה וטובה עבורנו בזמן נתון ובהניתן האפשרויות הקיימות. האם מרחב קטן עשוי להסב לה נזק? כנראה שלא. האם יעורר תסכול? כנראה שכן, ותסכול יתעורר גם בלי קשר לגודל המרחב. בכל מקרה, לפי דברייך, מבין האופציות הקיימות, ההרגשה היא שזו האופציה הכי טובה.. אז לכי עם תחושת הבטן שלך. בברכה, ירדן פרידון ברשף פסיכולוגיה קלינית וייעוץ 0523873044

מנהל פורום פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים