טיסה לשבוע ללא הילדים

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים

23/07/2017 | 20:06 | מאת: מיכל

שלום, אנו הורים לשלושה מתוקים בגילאי 7, 3 ותינוק בן שבעה חודשים. אנו רוצים לטוס לשבוע ללא הילדים. הילדים יהיו שלושתם יחד אצל הורי עליהם אני סומכת ואין לי שום חשש להם אצלם. הגדולים יתגעגעו ללא ספק ואולי אף יבכו לפעמים אך להם אני לא דואגת. אני סומכת עליהם שהם מבינים ויתמודדו. החשש שלי הוא מההשלכות שעלולות או לא עלולות לקרות כתוצאה מהנסיעה. האם זה עלול לגרום נזק לתינוק? מה ההמלצה? תודה

הי מיכל, תשובות רבות נכתבו כאן בדיוק לשאלה זו שלך לאורך השנים שהפורום הזה קיים, גם על ידי וגם על ידי אנשי מקצוע נוספים ומצוינים. אני מציעה לך לעיין בתשובות על ידי הקלדת המילה "חופשה" במפתח החיפוש, כדי להצליח לגבש דעה משלך. כל טוב, ירדן פרידון ברשף פסיכולוגיה קלינית וייעוץ 0523873044

מנהל פורום פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים