איך מתנהלים כשיש בתים שונים

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים

19/06/2017 | 09:06 | מאת: חסוי

שלום, יש לי שני ילדים בני 7+8, אנחנו גרושים כבר מס' שנים עם בתים שונים מאוד ותפיסת עולם שונה. הדבר גורם בילבול אצל הילדים, לעיתים כשהם חוזרים הביתה אני מרגישה לחץ של שאלות/בקשות מהצד שלהם. הרבה מהדברים שנאמרים/מתבצעים בבית השני לא מקובלים עליי איך ניתן להקל על הילדים במצב הזה ? מה אפשר להגיד להם? תודה

שלום, בכנות?תשובתי היא להשתדל מאוד מאוד לשים בצד את המחלוקות ואת הילדים לשים במרכז. להיפגש ולחשוב ביחד איך אתם מגשרים על הפערים למען ילדיכם, לפחות בנושאים החשובים לכם ביותר. האם זה אפשרי? בברכה, ירדן פרידון ברשף פסיכולוגיה קלינית וייעוץ מבוגרים וילדים 0523873044

מנהל פורום פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים