לימודי אחות מיילדת

דיון מתוך פורום  מיילדות והכנה ללידה

18/02/2009 | 06:13 | מאת: שני

שלום, גם לי שאלה קצת שונה מהרגיל... אני מתגוררת כרגע באוסטרליה ומעוניינת ללמוד לימודי אחות מיילדת באוניברסיטה בסידני. ישנו מסלול אוניברסטאי חדש הנמשך 3 שנים ומקנה את התואר Bachelor of midwifery וניתן להתקבל אליו ללא הצורך בלימודי אחות מוסמכת. שאלתי היא: היכן אני יכולה לברר אם אוכל לעבוד כמיילדת בישראל עם תואר זה? בתודה מראש, שני.

22/02/2009 | 22:11 | מאת: אורלי בסיס

שלום שני, הטוב ביותר לברר במשרד הבריאות האם תעודת המיילדת מקובל בישראל??.. בהצלחה. אורלי

23/02/2009 | 01:33 | מאת: שני

פניתי למספר גורמים וזו העיצה הטובה ביותר שקיבלתי - תודה רבה!

21/12/2009 | 12:45 | מאת: יסמין

שלום אני בת 37 נשואה+4 ילדים שחלום חיי הוא להיות מיילדת, האם לדעתך לא מאוחר להתחיל ללמוד אחיות בגיל זה אשמח לתשובה

26/01/2010 | 20:52 | מאת: מירי

ממש ממש לא מאוחר להתחיל ללמוד להפך מתי שתתחילי זה יתן לך הרגשה של סיפוק שעשית משהו בחיים לכן אני ממליצה לך בחום להתחיל בחלום חייך המון המון בהצלחה....

מנהלי פורום מיילדות והכנה ללידה