לימודים למיילדות

דיון מתוך פורום  מיילדות והכנה ללידה

29/09/2009 | 22:12 | מאת: ליב

שלום רב, אני סייעת שיניים מוסמכת (בעלת רשיון של משרד הבריאות), מעונינת להיות מיילדת, אני בת 35 ומרגישה שזה הזמן לעשות את השינוי. רציתי לדעת כמה שנים אני צריכה להשלים, האם יש מסלול מקוצר, ומהם תנאי הקבלה, האם צריך פסיכומטרי ?? תודה מראש, ליב ,

שלום רב, על מנת להיות מיילדת , עליך קודם כל להיות אחות מוסמכת בעלת תואר ראשון, לצורך הלימודים יש צורך במבחן פסיכומטרי.בבי"ח מאיר יש מסלול לאימהות, את תנאי הקבלה יש לבבר במקום בו את תרצי ללמוד. לאחר קבלת תעודת אחות יש צורך לגשת לקורס מיילדות שנמשך כשנה, כמובן לאחר מבחני קבלה וראיונות,לאחר סיום הקורס תוכלי לעבוד כמיילדת. בהצלחה, אירה

מנהלי פורום מיילדות והכנה ללידה