מבקשת עזרה בהריון

דיון מתוך פורום  מיילדות והכנה ללידה

04/02/2009 | 11:59 | מאת: נעמה

אני בהריון רביעי בת 32 אחרי 3 הריונות תקינים ו3 לידות רגילות.הקפדתי על כל הסדיקות כולל הגנטיקה ועברתי 2 סקירות שהאחרונה מורחבת. הגעתי אתמול לאולטרסאונד אצל טכנאית להערכת משקל ובקורת ולאחריו בקורת אצל רופא הנשים. נצפה אצל העובר מעי גס מעט מורחב שקצת גדול לשבוע ההריון. הטכנאית קראה לרופא והוא אמר שיתכן שזה הצטברות גזים או צואה אך ביקש לבוא בעוד שבועיים שוב כדי למנוע חסימת מעי בעובר. מה ההשלכות אם יש חסימה? האם ניתן ללדת כך והאם זה מסוכן לילוד? האם דברים יכולים להסתדר לבד ? אודה מאוד על תשובה בברכה נעמה

שלום נעמה חסימה במעי אינה משפיעה על מהלך הלידה עצמה,כך שזה לא ימנע ממך ללדת בלידה רגילה (אלא אם כן יש גורמים נוספים שישפיעו על ההחלטה לגבי צורת הילוד). הרופא ביקש ממך לחזור לבדיקה נוספת לא על מנת למנוע את החסימה , אלא בכדי להעריך את המצב שוב.לגבי ההשלכות לעובר כדאי לך להתיעץ עם רוצה ילדים. בהצלחה.

מנהלי פורום מיילדות והכנה ללידה