חשיפה למחוסנים נגד וירוס הפפילומה בהריון

דיון מתוך פורום  מיילדות

18/11/2016 | 14:44 | מאת: אורלי

שלום וברכה, אני בהריון בשבוע 35 להריוני ומורה בביה"ס.בשבוע הבא תלמידיי בכיתה ח' יעברו חיסון נגד וירוס הפפילומה. האם מסוכן שאהיה בקרבתם באותו היום בו יעברו את החיסון? אחת האימהות של תלמידותיי אמרה שזה מסוכן להחשף לחיסון בזמן הריון ואני רוצה לברר ע"י איש מקצוע, האם זה נכון. תודה רבה על עזרתך אורלי

לקריאה נוספת והעמקה

שלום רב, מצטערת על כך שלקח לי זמן להגיב, אין לי מידע מהימן בנושא, אני חושבת שכדאי לך להתיעץ עם הרופא הנשים המטפל שלך בברכה, אירה

מנהלי פורום מיילדות