זירוז

דיון מתוך פורום  מיילדות והכנה ללידה

17/08/2009 | 17:59 | מאת: תמי

האם ניתן לבקש זירוז בשבוע 40?

שחום תמי, אם אין סיבה רפאוית, לא יעשו זירוז לפני שבוע 42. כדאי לך להיעזר בעוד קצת סבלנות, כי לעדות עם זירוז, לרוב, נמשכות יותר זמן ומלוות ביותר כאבים ושכיבה ממושכת בחדר לידה בהצלחה, אירה

24/07/2011 | 23:23 | מאת: גלית

אני חייבת להסכים עם ד''ר אירה לינצקי אני ילדתי לפני חודש בשבוע 41 + 4 ימים אבל עברתי סיוט : 4 ימים של זירוזים אין סופיים כי היה לי ריבוי מי שפיר עשו לי זירוז עם ג'ל וגינאלי פעמיים . ופעמיים שו לי פטוצין וגם הרופא עשה לי את הפתיחה וגם פקיעת מים ! אז בנות למה א רוצות לזרז את הלידה זה תהליך נורא כואב בשביל מה לכן לסבול ?

מנהלי פורום מיילדות והכנה ללידה