הסבה למיילדת

דיון מתוך פורום  מיילדות והכנה ללידה

24/02/2015 | 12:03 | מאת: סיון

שלום, אני מעוניינת לעשות הסבה אקדמאית למיילדת. לפי מה שאני מבינה אני צריכה לעבור מסלול של הסבה לאחות במשך כשנתיים וחצי ואז שנה התמחות למיילדת. מעניין אותי לדעת אם יש סיכוי שבסןף אני אעבוד כאחות ולא כמיילדת מפני שאין מספיק מקומות/ביקוש? תודה ויום טוב סיון

שלום רב, קשה לי מאוד לתת לך מענה טוב ומספק על שאלתך, הרי תהליך ההכשרה שלך יכול לקחת כ 4 שנים ואי אפשר לדעת מה יהיה אז מבחינת הדרישה למיילדות. חוץ מזה, תלוי גם באיזה אזור בארץ מדובר. אני מאמינה שמי שמאוד רוצה לעבוד בחדר לידה בסופו של דבר מגיעה לשם, אך בהחלט יכול להיות שתצטרכי לעבוד במחלקה אחרת. בהצלחה, אירה

מנהלי פורום מיילדות והכנה ללידה