לימודי סיעוד וניהול מערכות בריאות

דיון מתוך פורום  מיילדות והכנה ללידה

16/10/2014 | 02:08 | מאת: טלי

שלום רב , לאחר ייעוץ לימודים התחלתי ללמוד לתואר ראשון בניהול מערכות בריאות , במהלך הלימודים הבנתי כי הייעוד האמיתי שלי הוא להיות אחות , וגם ההבנה שמנהל צריך להיות בעל רקע קליני , אני יודעת שיש אפשרות בהסבת אקדמאים , האם יש הבדל בסוג האחות מבחינת תחום האחריות בין אחות מוסמכת בעלת תואר ראשון אך לא בסיעוד כמו ניהול מערכות בריאות לבין תואר ראשון בסיעוד , והאם המשך לקורס על בסיסי מותנה בתואר ראשון בסיעוד או כל תואר ראשון אחר ? תודה !!!

שלופ רב, אין הבדל בתחומי האחראיות בין האחיות בעלי תארים שונים. תואר בניהול זהו תואר מקובל בסיעוד. לא צריכה להיות גם בעיה להתקבל לקורסים עם תואר בניהול. פרט לכך תמיד יש אפשרות ואפילו מומלץ לעשות תואר שני בסיעוד בהצלחה, אירה

מנהלי פורום מיילדות והכנה ללידה