קורס על בסיסי במיילדות

דיון מתוך פורום  מיילדות והכנה ללידה

13/10/2014 | 09:16 | מאת: מיכל

שלום, שמי ריי ואני אחות מוסמכת העובדת כיום כאחות. ברצוני להתחיל לעסוק במקצוע המיילדות בארץ ואני מבינה כי עלי לעבור קורס על בסיסי. נאמר לי כי עלי לעבור בחינה ממיינת לקורס על בסיסי בציון של 70 לפחות. אשמח לקבל פרטים על בחינה זו. היכן נרשמים, מה תוכן הבחינה, האם נדרשת לכל אחות מוסמכת שרוצה לעסוק בתחום הסיעוד וכד'. תודה רבה

שלום רב, על מנת לגשת לקורס מילדות את צריכה להיות בעלת תעודה של אחות מוסמכת ותואר ראשון. אכן צריך לעבור מבחני קבלי ולאחר מכן גם ועדת קבלה, אך אינני יודעת באיזה ציון או מהם התכנים ניתן להירשם במרכזי הכשרה, בהם מתקיים הקורס, כגון מרכז הכשרה בבית חולים רמבם או איכילוב בהצלחה, אירה

מנהלי פורום מיילדות והכנה ללידה