בלחץ!!!

דיון מתוך פורום  מיילדות והכנה ללידה

13/08/2009 | 18:44 | מאת: גלי

בתוצאות בדיקה: נצפה איזור היפואקוגני היכול להתאים לאזור דימום במימדים: 21x10 מיקום האיזור מתחת לשק שחלה ימנית ב.מ.פ שחלה שמאלית נצפתה בתוכה ממצא היעול להתאים לגופיף צהוב במימדים: 17x18 ממ האם הכל בסדר? תודה מראש

13/08/2009 | 21:32 | מאת: גלי

שקי הריון מספר שקי הריון 1 שק הריון 1 מספר עוברים בשק 1 שק הריון תוך רחמי הודגם נצפה איזור היפואקוגני היכול להתאים לאזור דימום במימדים 21x10 מיקום האיזור מתחת לשק שק חלמון הודגם הד עוברי הודגם שחלה ימנית נצפתה ב.מ.פ שחלה שמאלית נצפתה, בתוכה ממצא היכול להתאים לגופיף צהוב במימדים 18x17 דופק כן crl 22 ממ מתאים לשבוע 8 ו6 ימים

מנהלי פורום מיילדות והכנה ללידה