לימודי מיילדות

דיון מתוך פורום  מיילדות והכנה ללידה

17/03/2014 | 14:21 | מאת: ליאת

צהריים טובים מתעניינת בהסבה, תואר ראשון בהוראת חינוך גופני ומדריכת הכנה ללידה מזה 11 שנים. גרה בצפון אזור כפר תבור, 4 ילדים שהקטן מבינהם בן 4 וחצי בעל שעובד במרכז- האם ריאלי?? עוד מעט בת 40 ושוקלת בחום את התחום, אשמח לעצתכן. תודה! ליאת

שלום רב, קשה לי מאוד ליעץ לך , כי אלה החלטות שתצטרכי להתמודד איתן לא שבוע ולא שבועים ,אלא לטווח הרבה יותר רחוק. אפשר לעשות הסבת אקדמאיים, יש בחדרה, בביח הילל יפה, זה נמשך כשנתיים. יש לימודי סיעוד במכללה בעפולה, אך לא בטוחה אם יש שם מסלול הסבה. לאחר קבלת תעודת אחות עוד שנה קורס על-בסיסי במיילדות. לימודי סיעוד,זה לימוד יומ-יומי, את צריכה לקחת בחשבון שיש לך סידור לילדים כל יום בערך עד שעה 16:00 ושאתם יכולים לעמוד בכך מבחינה כלכלית, כי במהלך לימודים כמעט ואין אפשרות לעבוד. קורס מיילדות - 3 ימי לימוד, אין בעיה לשלב עם עבודה. יש צורך בשנת נסיון כאחות לפני שניגשים לקורס, אלא אם כן יהיו חידושים המון בהצלחה,אירה

מנהלי פורום מיילדות והכנה ללידה