אני מעוניינת ללדת בלידה וגילית אך בית החולים מסרב

דיון מתוך פורום  מיילדות והכנה ללידה

12/08/2013 | 11:35 | מאת: סם

היימסרב ידי, אני נמצאת בשבוע 37+2 ויש לי שלייה נמוכה מרחק 1.5 סמ מהפתח, אני עם סוכרת הריונית, ובעברי לידה בשבוע 38 עם מות עוברי, משקל הילדה הנוכחית 2.500 בית החולים בו אני מטופלת מתעקש על לידה קיסרית בעוד שאני מעוניינת בווגינלית , מה עושים, איפה ניתן ללדת בלידה וגילית ?

שלום רב, עקרונית, עד למרחק של 2 ס"מ ממליצים ללדת בניתוח קיסרי.במיוחד עם רקע מיילדותי כמו שלך לא רוצים לקחת סיכון. את יכולה לעבור בין בתי חולים ויכול להיות שיבחנו את המקרה לגופו של עניין ויחליטו לאפשר לך נסיון ללידה רגילה (אצלנו כבר היו מקים בודדים). אך חשוב שתביני שגם אם את מתחילה את התהליך בכיוון הלידה וגינלית אין זה אומר שלא תסיימי בניתוח קיסרי וכל התהליך יהיה בסימן של סיכון גבוה. בהצלחה,אירה

מנהלי פורום מיילדות והכנה ללידה