שמתי לב ש..

דיון מתוך פורום  מיילדות והכנה ללידה

01/07/2013 | 12:06 | מאת: שוב מאירה :)

היי...שמתי לב שהמיילדות כל הזמן אומרות בפורום את המשפט הבא : "זה תלוי בכמה היולדת עוזרת בלידה" מה זה אומר? ראיתי שנשים בעיקר שואלות על מהלך לידה וקרעים וחתכים... וזה משפט שאתן כותבות הרבה..גם בטיפת חלב אמרו לי ככה.. אבל מה זאת אומרת לעזור???..מבחינת הלחיצות? תודה על תשובתך...יש לציין שאתן מדהימות ונותנות תשובות מקצועיות וממש מקלות על הפחדים :)

שלום רב, תודה רבה על המשוב החיובי, אנחנו שמחות לעזור במה שאפשר. כאשר אנחנו מדברות על עזרה של היולדת, אנחנו מתכוונות לשיתוף פעולה שלה במהלך כל התהליך הן מבחינת התנוחות, הן מבחינת נשימות ובעיקר לשיתוף פעולה של היולדת בזמן לחיצות. חשוב שתישמע להוראות המיילדת, כי אם היא משתוללת או לוחצת לא לפי ההנחיות היא יכולה להיקרע יותר ממה שהיה קורה לו הייתה משתפת פעולה בברכה, אירה

מנהלי פורום מיילדות והכנה ללידה