נשים קטנות

דיון מתוך פורום  מיילדות והכנה ללידה

28/04/2013 | 22:08 | מאת: ענת

אני 150, מבנה גוף צר רציתי לדעת האם יש סיכון מיוחד לנשים קטנות, נמוכות עם מבנה גוף צר? האם יש להן סיכוי גבוה יותר לעבור ניתוח קיסרי. הגוף שלי נראה כמו של בת 14 ואני חושבת, איך אעבור לידה כך ? איך בדיוק ייצא מפה תינוק ? אומנם גם סבתא שלי קטנה כמוני וילדה 6 ילדים, אבל היא ילדה בגיל 20 ואני מעל 30 מניסיונכן, עד כמה הגודל של גוף האישה משפיע על הלידה ?

שלום רב, אכן, לגובה ולמבה אגן יכולה להיות השפעה על הלידה, אך אין שום אפשרות לדעת מהו הסיכוי ללידה נרתיקית עד למבחן התוצאה. ראיתי המון נשים קטנות, צרות, רזות, נמוכות יולדות בלידות נרתיקיות קלות ויפות. תהיי אופטימית.עד לפני הלידה אי אפשר לדעת כלום שיהיה המון בהצלחה, אירה

30/04/2013 | 18:04 | מאת: ענת

מנהלי פורום מיילדות והכנה ללידה