עבודה בתור מיילדת

דיון מתוך פורום  מיילדות והכנה ללידה

23/01/2013 | 12:14 | מאת: רויטל

שלום רב, אני מורה ומעוניינת לעשות הסבה לסיעוד,והמטרה היא מיילדת. אשמח אם תוכלו לספר לי קצת על העבודה (יתרונות וחסרונות), והאם היא לא פוגעת בזמן עם המשפחה והילדים.

שלום רב, שאלת שאלת המיליון. בכל תחום יש יתרונות וחיסרונות. עבודה עם אנשים, מעניינת ואינטנסיבית, כמובן במשמרות, בשבתות וחגים. לעיתים דורשת משאבים פיזיים ונפשיים רבים. אחד המקצועות,שלדעתי או שעושים אותם באהבה או לא עושים בכלל. תקחי בחשבון בקודם את צריכה לעשות הסבה לסיעוד ורק אחר כך אפשר לצאת לקורס מיילדות שנמשך כשנה. בהצלחה

מנהלי פורום מיילדות והכנה ללידה