לידה קיסרית

דיון מתוך פורום  מיילדות והכנה ללידה

25/09/2012 | 12:48 | מאת: רויטל

שלום. עברתי ניתוח קיסרי חירום בשל האטת דופק העובר ומים מקוניאלים. לאחר שבקעו לי את מי השפיר חיברו לי מוניטור פנימי על קודקוד העובר וקטטר. לאחר מכן החדירו לי נר לפי הטבעת והכניסו אותי לחדר הניתוח בהרדמה מלאה. מרוב סטרס ופחד לא שאלתי שום שאלות. עברו חודשיים ומעניין אותי לדעת מה היתה מטרת הנר שהחדירו לי? (לא הספיקו לעשות לי חוקן ולא הייתי בצום, האם יש קשר?) אודה לתשובה

שלום רב, למען האמת, אני לא חושבת שאוכל לענות על שאלתך. נראה לי שלא ילדת בבית חולים הילל יפה, אנחנו לא מכניסים נרות לפי הטבעת לפני ניתוח. כדאי לך לך לפנות לפורום של אותו בית חולים. אירה

מנהלי פורום מיילדות והכנה ללידה