רוצה להגשים את חלומי

דיון מתוך פורום  מיילדות והכנה ללידה

24/09/2012 | 23:50 | מאת: נלי

שלום שמי נלי והנני מעוניינת בהסבת אקדמאים ,מאוד רוצה לעבוד בחדר לידה המיילדת אני בת 30 האם הסיכוי עוד קיים או שאני אצטרך לוותר על החלום

שלום נלי, תמיד יש סיכוי להגשים את החלום, השאלה עד כמה את רוצה ומוכנה להשקיע. יש בתי ספר לסיעוד וביניהם גם בית ספר בבי"ח הילל יפה, אשר יש בהם לימודי הסבת אקדמאים לסיעוד.את תנאי הקבלה יש לברר בבתי הספר, יש בעוד כמה מקומות. לאחר מכן יש צורך בשנת נסיון עבודה בסיעוד (לא משנה באיזה מחלקה) ואז את יכולה לצאת ללימודי קורס מיילדות (הקורס נמשך כשנה) ואז את יכולה לעבוד בחדר לידה. שיהיה בהצלחה, אירה

26/09/2012 | 23:21 | מאת: נלי

ה אם בגיל 31לא מאוחר מדי להתחיל ללמוד האם יתייחסו אליי כמו אחות שסיימה תואר ?ולא יזלזלו בגלל ההסבה הנני מעוניינת ללמוד בוולפסון את מכירה ממליצה

18/02/2013 | 09:06 | מאת: מיילדת

חלומות נועדו להגשמה! צריך מאד לרצות... לא מאוחר בכלל! אני התחלתי בגיל 38 ועובדת כיום בחדר לידה ומאושרת מהבחירה . בהצלחה!!

מנהלי פורום מיילדות והכנה ללידה