תסחיף מי שפיר

דיון מתוך פורום  מיילדות והכנה ללידה

12/09/2012 | 12:34 | מאת: איבית

שלום רב, אני נורא מפחדת להכנס להריון שמה יקרה לי בלידה תחסיף מי שפיר. אתן המיילדות נמצאות בסיטואציות אלא יום יום במהלך לידה. מה הסיכויים שיקרה דבר כזה בלידה ? האם אתן כמיילדות יכולו לומר לי שחוויתן דבר כזה במהלך שנות העבודה שלכן ? למה זה קורה ? האם זה טעות אנוש במהלך לידה ? האם זה קשור לכך שמי השפיר אמורים לצאת לפני הלידה עצמה ? אודה לתשובתכם.

שלום רב, יש כל כך הרבה מצבי חירום במיילדות, שתסחיף מי שפיר זה הדבר האחרון שאת צריכה לחשוש ממנו. אני עובדת 13 שנה בתחום ויצא לי לחוות את המצב רק פעם אחת בכל השנים. זהו מצב נדיר מאוד, לא קשור לטעויות, ולא ממש ניתן לצפותו מראש כמו גם מצבים אחרים במיילדות.לצורך כך, בחדר לידה עובד צוות מקצועי ומיומן בטיפול במצבי חירום. בהצלחה, אירה

מנהלי פורום מיילדות והכנה ללידה