נוזל בדוגלס

דיון מתוך פורום  מיילדות והכנה ללידה

20/01/2009 | 10:23 | מאת: שרון

שלום! רציתי לדעת מה המשמעות של המצאות נוזל בדוגלס כ-9 ימים לפני המועד המשוער של המחזור (מתכננת הריון).. וכמו כן, האם לאחר ביוץ כשעושים אולטראסאונד וגינלי לא אמורים לראות זקיקים? באיזה שלב הם אמורים להופיע? תודה רבה!

21/01/2009 | 12:55 | מאת: פרח מנחם

שרון שלום הפורום הוא פורום מילדות .עליך להפנות את השאלה לפורום גניקולוגי. נשמח לענות לך בהמשך. בהצלחה פרח.

26/01/2009 | 09:44 | מאת: פרח מנחם

שלום לשרון, אנא פני לפורום גינקולוגיה אשמח לעזור לך בנושא מיילדות בעתיד בהצלחה.

מנהלי פורום מיילדות והכנה ללידה