לימודי אחות מיילדת

דיון מתוך פורום  מיילדות והכנה ללידה

13/06/2012 | 01:47 | מאת: עינב

שלום שמי עינב ואני מטפלת בעיסוי ושיאצו וגם עיסוי לנשים בהריון. בשבוע האחרון החלטתי שאני רוצה ללמוד להיות אחות מיילדת. אני אשמח לשמוע על מסלול הלימודים ועל מוסדות מומלצים לתחום. האם יש מלגות ממשלתיות ללימודים? אמרתי אפנה ישירות למומחיות בנושא:) תודה לכן מראש, עינב

שלום רב, על מנת להיות מיילדת, עליך בראש ובראשונה ללמוד לימודי אחות מוסמכת עם תואר ראשון, הלימודים נמשכים 4 שנים, במסלולים שונים ,במוסדות שונים ברחבי הארץ, גם באוניברסיטאות וגם בבתי ספר לסיעוד בבתי חולים. לאחר מכן, נדרשת שנת נסיון כאחות ורק אחר כך ניתן לגשת לקורס מיילדות, שנמשך כשנה ובסופו יש בחינה ממשלתית. הקורסים מתקיימים בכמה מקומות בארץ וכולם טובים.

מנהלי פורום מיילדות והכנה ללידה