קביעת תור לניתוח קיסרי

דיון מתוך פורום  מיילדות והכנה ללידה

29/05/2012 | 10:36 | מאת: נורית

שלום, רציתי לדעת למי פונים על מנת לקבוע ניתוח קיסרי? האם לחדר יולדות או למיון נשים? כמו כן כמה זמן לוקח להוציא תיק מהארכיון לשם מידע על ניתוח הקודם שביצעתי אצלכם? תודה מראש

שלום רב, על מנת לקבוע ניתוח קיסרי עליך לפנות למיון יולדות. לרוב אין צורך בהוצאת תיק מניתוח קודם, אלא אם כן היה משהו מיוחד,אך אם צריך זה יכול לקחת שיה ואף יותר בהצלחה,אירה

29/05/2012 | 13:35 | מאת: נורית

תודה רבה על תשובתך המהירה. אכן בניתוח הקודם פיתחתי תגובה אלרגית לאחד מהחומרים שנתנו לי במשך הניתוח ואני לא בטוחה לאיזה חומר - אני חושבת שזה היה פטוצין... האם כאשר אנימגיעה לקבוע את התור לניתוח קיסרי כדאילהעלות זאת או לפני כן ...להודיע שאני מגיעה ואז לבקש כי יכינו את התיק ?

מנהלי פורום מיילדות והכנה ללידה