שאלה(מקוה שאני לא נודניקית..)

דיון מתוך פורום  מיילדות והכנה ללידה

16/05/2012 | 19:30 | מאת: רחל

אם אגיע ללידה עם כאבים באזור הצלקת הניתוחית (שזה מה שיהיה לדעתי) איך אדע מה לעשות הרופאים הרי נגד לקיחת סיכונים מפחדים מתביעות..וגם כידוע בזמננו אין מספיק סבלנות מבחינת זמן איך אדע כי הרופא מיעץ לי על ניתוח משיקולים אישיים שפירטתי להלן או שבאמת ההוריה לניתוח היא נטו מסיכון ממשי לצערי הרב אחרי הלידה האחרונה שהסתיימה בניתוח לא מוצדק איבדתי את האמון ברופאים של חדר לידה מה עושים?

שלום רב, קודם כל תרגישי בנוח ותשאלי מה שאת רוצה לדעת ומתי שאת צריכה. שנית, כאבים בצלקת כשלעצמם, אינם מהווים אינדיקציה לניתוח קיסרי, אלא אם כן יש גורמים נוספים.בדרך כלל אם האישה מתלוננת על כאבים חזקים בצלקת, ברוב המקומות יציעו לה אישפוז לצורך השגחה. את צודקת, לעיתים, הרפואה של היום הינה רפואה מתגוננת ,ונכון, אין לך הרבה כלים לדעת מתי זה כך, מה שהייתי ממליצה לך, במידה ויציאו לך אופציה זו או אחרת, לבקש הסבר ברור ומדויק, זה יכול לעזור לך להחליט. בהצלחה,אירה

מנהלי פורום מיילדות והכנה ללידה