אחות מוסמכת שרוצה ללמוד מילדות

דיון מתוך פורום  מיילדות והכנה ללידה

19/03/2012 | 16:07 | מאת: חנה

אני אחות מוסמכת עם נסיון בסיעוד במחלקות פנימיות וגריאטריה כרגע אינני עובדת אני מעוניינת להגשים את חלומי ללמוד ולהשתלם בלימודי מיילדות איך מתחילים את התהליך? לציין שאין לי תואר ראשון (האם זה תנאי הכרחי?)

שלום רב, תואר ראשון הינו הכרחי להתחלת לימודי מיילדות, לדעתי, זה נכון לגבי כל קורס על-בסיסי לאחר שתסיימי תואר ראשון את צריכה להירשם בבתי ספר, בהם יש קורסי מיילדות, לעבור את מבחני הניפוי וללמוד להנאתך בהצלחה,אירה

מנהלי פורום מיילדות והכנה ללידה