ג'ל דיאנטל - שימוש בחדרי לידה

דיון מתוך פורום  מיילדות והכנה ללידה

26/02/2012 | 19:16 | מאת: מירי

היי רציתי לשאול האם בכל בתי החולים בארץ ידעו איך להשתמש בג'ל דיאנטל, או רק חלק מבתי החולים המיילדות יודעות להשתמש בג'ל זה? אם להתמקד אז כוונתי לקפלן, אסף הרופא וליס (סוראסקי) אודה תשובה

שלום רב, אם שמת לב, פנית לפורום של בי"ח הילל יפה.אצלנו כל המיילדות יודעות להשתמש בג'ל דיאנטל.לגבי בתי חולים המעניינים אותך,ממליצה לך לפנות לפורומים שלהם. בהצלחה,אירה

30/03/2012 | 20:17 | מאת: שאלה למירי

כי גם אותי זה מעניין ואין להם ממש פורום...

31/03/2012 | 07:24 | מאת: מירי

היי לא מצאתי תשובה, צריך להתקשר לבית לקפלן ולשאול... שתהיה לידה קלה (-:

מנהלי פורום מיילדות והכנה ללידה