הפרשות בשבוע 41

דיון מתוך פורום  מיילדות והכנה ללידה

11/02/2012 | 09:44 | מאת: אלה

שלום אני בשבוע 41 +2. לפני כשבוע בביקור אצל הרופא שלי הוא בדק פתיחה ומאז יש לי הפרשה בצבע חום בהיר על התחתונים בכמות קטנה (פתיחה לא הייתה). אני מרגישה טוב וכן מרגישה את תנועות העובר. האם מומלץ לעשות דבר מה מעבר למעקב מוניטור? תודה

שלום רב, אכן , אחרי בדיקה וגינלית יכולה להיות הפרשה דמית או חומה קלה. לרוב, אין צורך בבדיקות נוספות עקב כך, אך מכיוון ואין לי אפשרות לראות ולהעריך את כמות ההפרשה,זה ניתן לשיקול דעתך. את צריכה לבצע ביקורת כל 3 ימים בבי"ח, חשוב מאוד לעקוב אחר תנועות עובר. בהצלחה, אירה

מנהלי פורום מיילדות והכנה ללידה