לימודי מיילדות

דיון מתוך פורום  מיילדות והכנה ללידה

09/01/2012 | 12:08 | מאת: שיר

שלום לכולם, קוראים לי שיר, אני בת 21 מירושלים. אני מאוד רוצה ללמוד מיילדות אבל אני קצת מתקשה בלמצוא מידע באינטרנט, אני אשמח אם מישהו יסביר לי בדיוק מה אני צריכה לעשות ולאן לפנות... מעבר לתחושת השליחות והסיפוק שהתפקיד בטוח נותן, אני אשמח לדעת כמה בערך מרוויחים בעיסוק הזה... תודה על זמנכם!!!

10/01/2012 | 16:26 | מאת: אורלי בסיס

שלום שיר, על מנת ללמוד מיילדות עלייך להיות בעלת תואר ראשון בסעוד ונסיון עבודה לפחות כשנה בסעוד. רק לאחר נסיון ןלימודים מתאימים תוכלי לנסות להתקבל לקורס שאורך כשנה במיילדות בהצלחה..........

15/01/2012 | 21:44 | מאת: שיר

אני מאוד רוצה להירשם לאוניברסיטה העברית ללימודי אחיות מוסמכות שכולל גם תואר ראשון בסיעוד [4 שנים לימודים ושנה חמישית התמחות] ואני גם אפילו מעל סף הקבלה אבל אני מלאה חששות לגבי הבחירה שלי. זהו ללא ספק המקצוע עם הכי הרבה משמעות בעיניי, לעזור למישהי להפוך לאמא, אבל אני חוששת מהתהליך שצפוי לי. קראתי באתר "מיילדת" שמדובר ב16 שנים של לימודים, למה זה ככה? האם זו באמת עבודה כפויית טובה כמו שמספרים כמה פורומים שמתרוצצים באינטרנט? כתוב בהמון אתרים באינטרנט שיש המון מועמדויות לקורס מיילדות ומצד שני כתוב שמיילדת זהו מצרך מבוקש בישראל - למה להאמין?

מנהלי פורום מיילדות והכנה ללידה