ברצוני לדעת על דימומ אחרי לידה

דיון מתוך פורום  מיילדות והכנה ללידה

24/11/2011 | 20:54 | מאת: שירה

אני שבעה שבועות אחרי לידה ראשונה, בלידת ווקומ. ב"ה קיבלתי את המחזור של אחרי לידה והוא נימשך כמעט שבוע וחצי רציתי לדעת אמ זה נורמלי? הוףא נשימ שלי שלח אותי לעשות אולטרסאוונד וגינלי לראות שהכל בסדר אני לא מממש רוצה לעשות את זה האמ זה הכרחי?? אשמח לקבל תשובה בהקדמ....

שלום רב, אין לי אפשרות לעזור לך , כי אם הרופא הפנה אותך לביצוע אולטרא סאונד,אני חושבת שכדאי לך לעשותו ולו על מנת לדעת שהכל תקין בהצלחה, אירה

מנהלי פורום מיילדות והכנה ללידה