ירושלים

דיון מתוך פורום  מיילדות והכנה ללידה

09/11/2011 | 10:44 | מאת: מיכל

שלום לכם/ן, אני בת 22 ורוצה מאד להתחיל ללמוד אחיות ומייד להמשיך למיילדות. אני פונה בפורום זה למרות שאיני בטוחה שזו הכתובת הנכונה. יש לי בעיה כלכלית לממן את הלימודים האלו, רציתי לשאול אם יש אגודה/משרד ממשלתי אשר יאפשר לי מימון ולו חלקי של הלימודים. צר לי שאיני מפתחת את כישוריי ואת הרצון העז שלי לתת את כוחותיי לציבור הרחב. אשמח לשמוע את דעת קהל הנוכח פה. תודה ויום טוב:)

שלום רב, באמת שאין לי מענה בשבילך, אך הייתי ממליצה לך לפנות לבתי ספר לסיעוד ברחבי הארץ או למקום, בו היית רוצה ללמוד ולברר שם לגבי מלגות, כי בטוח יש. בהצלחה,אירה

מנהלי פורום מיילדות והכנה ללידה