שכר מיילדת

דיון מתוך פורום  מיילדות והכנה ללידה

25/06/2009 | 09:26 | מאת: סיון

שלום רב, הנני בעלת תואר 2 במנהל עסקים. אני מתלבטת האם להתחיל לימודי סיעוד ולאחר מכן קורס על בסיסי למיילדות מכיוון שנאמר לי שהשכר הוא שכר נמוך מאוד. אני אשת משפחה ולכן אני אשמח לדעת לפני שאני נכנסת לתחום מה קנה המידה של השכר של אחות מיילדת ומהן התוספות לכל תואר. אשמח למענה, בתודה מראש, סיון

שלום סיון, שכר אחיות מחושב לפי טבלת שכר אחידה, שבה יש ערך לותק, השכלה אקאדמית וקורסים אל-בסיסיום, כגון קורס מיילדות. בנוסף לכך, הנושא של שכר נמוך או גבוהה הינו יחסי מאוד. בהצלחה, אירה

מנהלי פורום מיילדות והכנה ללידה