דיאנטל

דיון מתוך פורום  מיילדות והכנה ללידה

14/09/2011 | 11:01 | מאת: עדן גבאי

האם שמעת על הג'ל החדש הנקרא "דיאנטל" שמזרז את הלידה ומונע תפרים? האם כבר נעשה שימוש בג'ל זה בבתי החולים? אם כן עד כמה הוא אכן יעיל? האם הוא כמו שמן השקדים לעיסוי שנשים מביאות עימן בתיק לחדר הלידה? אשמח לדעת אם מישהי מכירה/ שמעה ומה דעתה על כך? תודה

שלום רב, אכן שמעתי על הג'ל ואף השתמשתי בו במספר לידות. עד כה הנשים לא הביאו אותו איתן,אני לא בטוחה שזה כבר יצא לשוק,אנחנו קיבלנו את הערכות מחברת תרופות המייצרת והמשווקת אותם והשתמשנו בהם. פעולתו שונה במקצת מזו של שמן שקדים מכיוןן והוא נועד לשימוש חיצוני בלבד ואת הג'ל מזריקים פנימה ומטרתו גם לצפות את דפנות הנרתיק. אם זאת עדיין קשה לי להגיד לך עד כמה החומר יעיל , כי עדיין לא השתמשנו בו במספיק מקרים על מנת להגיעה למסקנה. בהצלחה,אירה

16/09/2011 | 10:14 | מאת: מל

אני לא מכירה את המרכיבים של הג'ל אבל מסרטון שלהם באתר הבית אני רואה שהתינוק נוגע ונושם בג'ל כשיוצא מהרחם והשאלה שלי אם כל זה בריא לתינוק לפני שהוא בכלל יוצא לעולם.

מנהלי פורום מיילדות והכנה ללידה