עזרה

דיון מתוך פורום  מיילדות והכנה ללידה

15/08/2011 | 19:04 | מאת: נירה

בת 21 .בצעתי בדיקות למחלות מיו וכן בדיקת STD בשתן ,על מנת להיות רגועה אחרי מערכת יחסים ,שהיתה לי.בבדיקות ,הכל תקין .פרט לאוריאופלסמה חיובי בשתן.הרופאה שלי לא המליצה לי על טיפול אמרה שיש את זה לרוב האוכלוסיה. .כיוון שהבנתי שאחוז ניכר מהאוכלוסיה שמקיימים יחסים יש אוריאופלסמה חיובי והדעות חלוקות בנושא ,ולא מצאתי הרבה חומר באינטרנט בנושא ,החלטתי לבקש עזרתך. שאלתי: 1)האם יש צורך בטיפול למרות שאין לי תלונות? 2)מהו הטיפול? 3)האם הטיפול עוזר? 3)איני בהריון ,אך רוצה לשאול ,האם אוריאופלסמה חיובי ,לא מטופל עושה בעיות בפוריות,הפלות. או סיבוכים בכלל לאשה ,או בעיות ליילוד, שנולד לאמא שיש לה אוריאופלסמה חיובי לא מטופל? המון תודה על העזרה

שלום רב, בעיקרון השאלה היא לא לפורום הנ"ל. לרוב אין צורך במתן טיפול, במיוחד אם אין תלונות קליניות. אם נותנים טיפול, מטפלים ע"י דוקסילין. חשוב שתתיעצי עם רופא נשים המטפל שלך. בהצלחה

מנהלי פורום מיילדות והכנה ללידה