בעלת תואר ראשון רוצה להיות מיילדת;

דיון מתוך פורום  מיילדות והכנה ללידה

06/06/2009 | 11:10 | מאת: לולו

שלום , אני בעלת תואר ראשון ורוצה להיות מילדת . הבנתי שיש מסלול מקוצר יחסית. היכן מבררים? תודה עוד שאלה: האם יש אפשרות להיות נוכחת בלידה(בהסכמת היולדת) כדי לראות האם מתאים לי המקצוע? תודה

שלום רב, לא ציינת האם את אחות, במידה ולא, אכן יש מסלול לאקדמאים שבסופו מקבלים תעודת אחות מוסמכת. ניתן לברר על המסלולים הקיימים בבתי ספר לאחיות ברחבי הארץ כגון: בבית חולים מאיר, תל-השומר, הילל יפה וגם באוניברסיטאות. לאחר שמקבלים את תעודת אחות מוסמכת ובמידה והתואר שלך נחשב, ניתן לנסות להתקבל לקורס מיילדות. אין אפשרות לצפות בלידה כגורם זר מבחוץ, אלא אם את מלווה קרובת משפחה שלך וכמובן בהסכמתה

מנהלי פורום מיילדות והכנה ללידה