קורס מיילדות

דיון מתוך פורום  מיילדות והכנה ללידה

05/06/2011 | 17:48 | מאת: גורמן ויקי

לכל המיילדות שלום רב, אני מעוניינת להתחיל לימודים לקורס מיילדות. כידוע לי ישנו ראיון קבלה בכניסה לקורס. מה הן השאלות הנשאלות בראיון קבלה זה ? מה מחפשים חברי הועדה לשמוע ?

שלום רב, כל צוות בוחן שואל שאלות שונות. אל תנסי לרצות אף אחד, תתנהגי ברוגע, בטבעיות.כי לא תמיד מקשיבים לתשובות, אלא עוקבים אחר שפת גוף והתנהגות. יכולים לשאול, למה את רוצה להיות מיילדת, האם לדעתך תהיי מיילדת טובה, מה התכונות החזקות שלך ומה פחות.ועד הרבה דברים אחרים. בהצלחה,אירה

מנהלי פורום מיילדות והכנה ללידה