יולדת

דיון מתוך פורום  מיילדות והכנה ללידה

25/05/2011 | 23:44 | מאת: יולדת שאכפת לה

רבות השאלות שנשאלו בפורום זה או אחר מתי חוזרת המיילדת זהבה סופר לחדר לידה אך עד עתה אף אחד לא ידע לתת תשובה וכול אחד התחמק בדרכו רק שאלה אחת יש לי אחת שילדה אצל זהבה שמקצוע המיילדות בעורקיה יכולה להגיד שבית החולים פספס בגדול מיילדת דגולה ומקווה שיהיה לה מספיק שכל לאחר שיצא הצדק ויצא לחפש מקום עבודה אחר שידע להעריך אותה אחרת ואני הולכת אחריה אפילו אם תבחר את הגונגל כאופציה נשמח אם תמסרו לזהבה המזהימה את אהבתנו מהיולדות שאוהבות ומעריכות את זהבה

27/05/2011 | 08:20 | מאת: אורלי בסיס

שלום רב, אם היתה לנו תשובה לשאלתך היינו עונים בשמחה. בכל מקרה נשמח לעזור לך בכל שאלה אחרת ובטיפול בחדר לידה, בכל מקרה מאחלת לך בהצלחה ולידה קלה.

מנהלי פורום מיילדות והכנה ללידה