בטן גדולה מידי

דיון מתוך פורום  מיילדות והכנה ללידה

22/05/2011 | 23:01 | מאת: chavi

אני בשבוע 10 פתאום יצאה לי בטן ענקית אציין שעד לפני 4 ימים הרופאים טענו שמדובר בהריון לא תקין (לא היה דופק) ונשלחתי להפלה ומייד כשגילו דופק תוך יום יצאה בטן גדולה (כמו בחודש חמישי) האם זה נורמלי?

שלום רב, אני לא ממש יודעת עד כמה יש קשר בין 2 הדברים, אך לעיתים, כשיש לגיטימציה - שזה ההריון, אנחנו בלא מדע משחררות את שרירי הבטן וראה כאילו יש בטן הריונית גדולה יחסית. אך כמובן, על מנת לשלול בעיה רפואית אחרת, כדאי לך לגשת לרופא נשים המטפל שלך לצורך בדיקה. בהצלחה,אירה

מנהלי פורום מיילדות והכנה ללידה