האם אני בהריון

דיון מתוך פורום  מיילדות והכנה ללידה

05/05/2011 | 08:39 | מאת: מאיה

קיבלתי מחזור אחרון ב- 15.3.2011, ועשיתי בדיקה ביתית שיצאה חיובית ב-27.4 עשיתי בדיקת דם וה- HCG-B Quantitative יצא 99, המזכירה של הרופא שלחה אותי לעוד בדיקה שעשיתי ב- 1.5 והיא יצאה 387, המזכירה אמרה שאני צריכה להגיע ל- 1000 ושהערכים יחסית נמוכים לשלב שבו אני נמצאת, ושלחה אותי לעוד בדיקה שאני צריכה לעשות ב-8.5 , האם זה נכון האם יש בעיה האם לפי הערכים אני בהריון? תודה

שלום רב, אכן הרמות מעט נמוכות, אך עדיין אי אפשר לדעת. תבצעי את הבדיקה הנוספת, אז התמונה תהיה ברורה יותר. בהצלחה, אירה

מנהלי פורום מיילדות והכנה ללידה