תנועות יתר

דיון מתוך פורום  מיילדות והכנה ללידה

05/04/2011 | 08:43 | מאת: עופרה

שלום, אני בשבוע 33 להריון ויותר ויותר עולה בי התחושה שהעובר זז יותר מדי. לעיתים אני מרגישה דפיקות קונסיסטנטיות מוזרות של גוף ולא של איבר (לא בעיטות). לפעמים זה מזכיר טיקים של חולי תסמונת טורט. האם אפשר לאבחן זאת, האם יש מומחים לכך בשלב זה ואילו בדיקות אפשר לעשות? אני ממש בחרדה. תודה

שלום רב, אי אפשר לאבחן תסמונת טורט או כל תסמונת אחרת לפי התנועות. רוב הסיכויים ,שמה שאת מרגישה, זה גיהוקים של העובר.שזה תקין. אם את רוצה לוודא שהכל בסדר, כדאי לך לגשת לבדיקת רופא הנשים המטפל שלך. בהצלחה, אירה

מנהלי פורום מיילדות והכנה ללידה